Video content en social selling

We weten allemaal dat de inzet van video content op social media werkt. Het trekt meer aandacht en zorgt voor meer interactie dan tekst, afbeeldingen of audio alleen. Tegelijkertijd wordt dit nog op zeer beperkte schaal ingezet. Zit je in de verkoop, dan acht je je waarschijnlijk afhankelijk van wat je krijgt aangeleverd. En daar gaat het juist fout!

Marketing Bureau

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Jouw hoofd, jouw gezicht, jouw boodschap heeft aantrekkingskracht. Jouw boodschap is daarom goud waard! Gebruik die mogelijkheid dan ook.

Zal ik je nog een tip geven? In de verkoop ben je bezig om contact te leggen met de klant. Bellen en mailen om maar bij de klant aan tafel te komen. Om je gezicht bij de klant te laten zien. Ik zal je verklappen. Maak een videoboodschap voor je potentiele klanten. Zet deze als advertentie in op bijvoorbeeld LinkedIn en je kunt precies bepalen bij welke personen deze video in beeld moet komen op basis van je input op bedrijfs- en functieniveau. Zo makkelijk en zo krachtig kan jouw manier van contact leggen zijn.

Natuurlijk snap ik het wel. Het is nog steeds allemaal nieuw. Het is natuurlijk ook wel spannend en wat moet ik zeggen dan?

Om je op weg te helpen bieden wij van Joet hulp. Namelijk in de vorm van training, coaching en videocreatie. Het uitgangspunt is dat je het uiteindelijk zelf moet kunnen. Om daar te komen kun je uit de volgende pakketten kiezen.

Training video content professional

Wat leren we jou?
Het 5 WIE model
Hoe vertel je kort en krachtig variërend jouw verhaal?
Oneindige munitie aan inspirerende content ideeën
Video Storytelling, dat is anders dan spreken voor een groep
Informeren, inspireren en entertainen
In 15, 30 of 60 seconden video’s!
Video-editing en dat binnen 5 tot 15 minuten met de app InShot

Wat krijg je?
Minimaal 3 professioneel gefilmd en bewerkte video’s, inzetbaar voor op LinkedIn, Instagram en TikTok.
De vaardigheid om binnen 5 tot 15 minuten een video te kunnen bedenken, filmen en bewerken.
Video storytelling training, anders dan standaard storytelling.

Investering: € 500 exclusief BTW

Boost je
zichtbaarheid

Training video content master

Wat leren we jou?
Comfortabel voor de camera op charismatische wijze je doelgroep tot je aan te trekken. Denk hierbij proactief posten en reactief mensen door jouw sales funnel leiden.
Hoe je jouw verhaal vertelt en groots impact maakt, door je netwerk op bv. LinkedIn, Instagram, Facebook of TikTok te vergroten.

Hoe je content creëert tot in de diepste details: welke emoji’s gebruik je wel/niet, welke woorden en hoe grijp je de aandacht op jouw manier?
Hoe je organisch gaat groeien op jouw platformen.
Hoe je eindelijk vanuit content een warm netwerk opbouwt en verkoopt vanuit verbinding.
Een werkend en tijdsefficiënt marketing plan wat je ook jouw klanten kunt aanleren

Wat krijg je?
Minimaal 3 professioneel gefilmd en bewerkte video’s, inzetbaar voor op LinkedIn, Facebook, Instagram en TikTok.
De vaardigheid om binnen 5 tot 15 minuten een video te kunnen bedenken, filmen en bewerken.
Video storytelling training, anders dan standaard storytelling.

Investering: € 2.000 exclusief BTW

Video content coaching

Het draait bij de coaching om zelfkennis en zelfvertrouwen. Als je dit eenmaal hebt overwonnen, dan ben je niet meer te stoppen.

Bij de 1-op-1 coaching of groepscoaching staan we onder andere stil bij:

Wie ben je en wat kun je?
Wat wil je en wat is je boodschap?
Hoe kun je die het beste vanuit jouw eigen kracht overbrengen?
Wat wil je voor de klant betekenen?

Investering: € 120 per uur exclusief BTW

Marketing Bureau

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

“Pak dat podium!”

Reviews

“Youri zet je aan het denken. Hij inspireert en motiveert je om je eigen kracht in te zetten en je boodschap via video te verspreiden. Door zijn tips en tops kreeg ik waardevolle feedback. Niet alleen met betrekking tot video, maar ook voor mezelf, om als persoon te groeien. Een video maken is tevens jezelf een spiegel voor houden.”

“De samenwerking met Joet was erg prettig. Inspirerend en motiverend. Via Joet heb ik kennis gemaakt met video. De training heeft me ertoe geholpen om nu zelf regelmatig video’s te maken en te delen. De training heeft mij bewust gemaakt van de kracht van video. Daarnaast heeft de training ervoor gezorgd dat ik mij hier op persoonlijk valk in heb ontwikkeld.”

“Wil je leren om professioneler en zelfverzekerd op de camera te kopen? Of juist de technieken te gebruiken om jezelf en je boodschap te promoten? Dan zou ik Joet zeker aanraden. Nu is het maken van video’s routine geworden en ik merk dat ik daar een veel groter publiek mee bereik. Dat is top!”