Over ons

Met bijna 20 jaar ervaring op het gebied van B2B marketing mag Joet zich met recht specialist noemen in het vak. Met een breed scala aan opdrachtgevers en ervaring op uiteenlopende marketingdisciplines kun je met jouw uitdaging zeker bij Joet terecht.

Uiteindelijk draait het vanuit marketing allemaal om het genereren van meer leads. Wil je direct meer leads dan is de dienstverlening van Joet op het gebied van content marketing een uitgelezen dienst om eens nader te bekijken. Ook content management, e-mailmarketing, marketing automation en employer branding, voor het aantrekken van nieuwe talent, zijn hierin zeker interessant.

Over ons

Meer weten?

Er gaat niets boven persoonlijk contact.
Wij maken graag eens kennis.

Wil je inderdaad meer leads genereren? Maar is het noodzakelijk om eerste je aanbod nader te bekijken? Dan kan Joet je daar in ondersteunen door de voice of the customer en klantreis in kaart te brengen, je waardepropositie op te stellen of een concurrentieanalyse uit te voeren om uiteindelijk te komen tot een vernieuwend concept.

Referenties

Hazeleger Coaching

Hazeleger Coaching

Update van de website, opzet en uitvoer van content marketing plan. Leads meer dan verdrievoudigd na uitvoering plan.

Bezoek Hazeleger Coaching

Brink

Brink

Optimalisatie van product presentatie op de website en de content strategie richting partners, key accounts en eindgebruikers

Bezoek Brink

De Excel Specialist

De Excel Specialist

Design en opzet van de nieuwe website. Opzet en uitvoering content creatie conform de marketing content strategie.

Bezoek De Excel Specialist

Joet kan ondersteunen door de een bepaalde dienst volledig uit te besteden. Daarnaast zijn interim opdrachten ook mogelijk. Wil je dat je eigen marketing al werkende op een hogere wordt gebracht. Dan is de coaching van Joet zeker een goede optie.

Ontvang gratis inspiratie