B2B online marketing bureau

Joet is hét B2B online marketing bureau dat zorgt voor groei van jouw bedrijf. Joet verbetert je bereik en vergroot je zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Wij zorgen voor meer relevante contactmomenten die leiden tot meer waardevolle leads en de bediening van een groter deel van je markt. In nauwe samenwerking met je (marketing en) sales afdeling zorgen wij ervoor dat de leads gaan converteren in meer verkoop.

B2B online marketing bureau

Regel nu vrijblijvend je eerste gesprek. Bel nu & maak een afspraak.

Joet als B2B online marketing bureau

Als B2B online marketing bureau werken wij samen met B2B bedrijven van klein tot groot en in uiteenlopende branches. Joet helpt je je strategisch plan vorm te geven om doelen te bereiken zoals:

 • Het stimuleren van websiteverkopen
 • Het opbouwen van een online reputatie
 • Het vergroten van de algehele winst

Samen met Joet kom je namelijk tot marketingoplossingen die resultaat opleveren voor jouw bedrijf.

Referenties

Hazeleger Coaching

Hazeleger Coaching

Update van de website, opzet en uitvoer van content marketing plan. Leads meer dan verdrievoudigd na uitvoering plan.

Bezoek Hazeleger Coaching

Brink

Brink

Optimalisatie van product presentatie op de website en de content strategie richting partners, key accounts en eindgebruikers

Bezoek Brink

De Excel Specialist

De Excel Specialist

Design en opzet van de nieuwe website. Opzet en uitvoering content creatie conform de marketing content strategie.

Bezoek De Excel Specialist

Hoe een B2B online marketing bureau kan helpen je bedrijf te laten groeien

Een B2B online marketing bureau dat zich toelegt op B2B marketing tactieken kan je bedrijf op verschillende manieren helpen groeien. Enkele van deze manieren zijn:

 • Een marketingstrategie ontwikkelen
 • In contact komen met een nieuw publiek
 • Prospects laten converteren in leads
 • In beeld blijven bij leads
 • Op grote schaal kwaliteitscontent produceren
 • Je online reputatie opbouwen
 • Je tijd en geld besparen
 • Een lange termijn marketingstrategie voor groei plannen

B2B online marketing bureau

Deze tactieken kunnen ongelooflijke resultaten opleveren voor je bedrijf. In dit bericht gaan we dieper in op elk van deze belangrijke manieren waarop Joet je als B2B online marketing bureau kan helpen je bedrijf op een snelle en zinvolle manier te laten groeien.

Een marketingstrategie ontwikkelen

Eén van de grootste voordelen van het inhuren van een B2B online marketing bureau is dat je tevens marketingprofessionals krijgt die je helpen een diepgaande marketingstrategie te ontwikkelen die voor je bedrijf werkt. Een B2B online marketing bureau zal namelijk met je samenwerken om je marketingcampagnes te ontwikkelen, implementeren en volgen. Zodat je weet wat wel en niet werkt ten aanzien van je marketingstrategie.

Joet is het B2B online marketing bureau dat zowel creatief als analytisch is als het gaat om je marketingcampagnes. Joet bedenkt out-of-the-box oplossingen. Bovendien doen we er alles aan om de gestelde doelen te behalen. Joet duikt als B2B online marketing bureau diep in je marketingdoelen om de juiste strategie te bedenken en tot een feilloze uitvoering te komen.

Joet kan als B2B online marketing bureau de effectiviteit van campagnes volgen door het volgende te analyseren:

 • Aantal bezoeken aan website
 • Website-conversies
 • Volume van het verkeer dat naar je website komt zowel betaald en organisch
 • Campagnerendement op je investering
 • Aantal terugkerende bezoekers op je website

B2B online marketingteam

Werk samen met het B2B online marketing bureau om bij te houden welke marketingkanalen werken en welke niet. Marketingkanalen zijn bijvoorbeeld:

 • Sociale media marketing
 • Email reclame
 • Pay-per-click (PPC) marketing
 • Content marketing
 • Video marketing
 • Traditionele reclame

Het B2B online marketing bureau moet met je samenwerken om KPI’s te bedenken. Deze zijn ook wel bekend als key performance indicators. Deze meten namelijk hoe succesvol een marketingkanaal is. Het B2B online marketing bureau kan tools zoals Google Analytics gebruiken om deze KPI’s te volgen en te rapporteren over de impact van de marketingcampagnes. Zodra je over harde gegevens beschikt, kunt je je marketingkanalen evalueren en beslissen waar je je marketingbudget wilt besteden.

Je verbinden met nieuwe doelgroepen

De wereld van digitale marketing verandert elke dag. Eerlijk gezegd kun je misschien niet alles bijbenen. Gelukkig is Joet er als B2B online marketing bureau om gelijke tred te houden met de steeds veranderende industrie. En om strategieën te bedenken om te profiteren van nieuwe technologieën en trends.

Door te profiteren van deze nieuwe trends, kun je namelijk in contact komen met nieuwe doelgroepen die voorheen niet op de hoogte waren van je diensten. Door in contact te komen met nieuwe doelgroepen, vergroot je de kans dat je deze doelgroep omzet in loyale klanten.

Een digitale marketingtactiek die Joet gebruikt om je bedrijf in contact te brengen met nieuwe doelgroepen, is je online zichtbaarheid te vergroten. Als je je online zichtbaarheid wilt vergroten, moet je een solide strategie voor zoekmachineoptimalisatie (ook bekend als SEO) hebben. Zoekverkeer is de nummer 1 aanjager van verkeer naar je website en sociale media met meer dan 300% verslaat.

B2B online marketing SEO

Met de SEO strategie van Joet boek je de volgende resultaten:

 • Verhoogd het websiteverkeer
 • Verbeterde score op Google
 • Meer en betere leads

Onderdeel van je SEO-strategie is het rangschikken van zoekwoorden waarop je online gevonden wilt worden. Je kunt dan kiezen of je wilt rangschikken op lokale zoekwoorden of je wilt richten op het vergroten van je bereik en rangschikking voor nationale zoekwoorden. Joet helpt je als gespecialiseerd B2B online marketing bureau met het bepalen van de beste SEO strategie. En hoe je in de loop van de tijd op die strategie kunt voortbouwen.

Andere tactieken om contact te maken met een nieuw publiek zijn onder meer:

 • Sociale media marketing
 • Investeren in betaalde marketing
 • Een PR-campagne die aansluit bij een sociaal doel dat aansluit bij je doelgroep

Welke tactieken je kiest om in te investeren, hangt af van je budget en je marketingdoelen. Joet helpt je als B2B online marketing bureau bepalen welke kanalen het beste werken voor je nieuwe doelen voor het bewerken van doelgroepen.

Leads converteren in klanten

Als B2B online marketing bureau helpen we je met het omzetten van prospects in klanten. Leadgeneratie is essentieel voor elk bedrijf. Of het nu een startup of een groot bedrijf is. 61% van de marketeers zegt dat het genereren van verkeer en leads hun grootste uitdaging is.

Joet helpt je prospects om te zetten in klanten door gebruik te maken van belangrijke websitetactieken om gebruikers te converteren. Deze tactieken omvatten:

 • Contentmarketing
 • Chatbots gebruiken
 • Opt-ins installeren die e-mailadressen van leads vastleggen

Deze tactieken veranderen websitebezoekers in levensvatbare klanten voor je bedrijf.

Je leads warm houden

Als je eenmaal leads voor je bedrijf hebt verzameld, hoe moet je ze dan op de juiste manier koesteren? Als B2B online marketing bureau weet Joet hoe je dit moet aanpakken. Wij bedenken namelijk strategieën om leads te genereren, ze warm te houden en te laten converteren.

B2B digitale marketingtactieken

Wanneer je je leads warm houdt, bouwt je een relatie met hen op en win je hun vertrouwen. Dit kan via verschillende kanalen, maar één van de meest populaire kanalen voor lead “nurturing” is e-mail. Je kunt leads via e-mail koesteren door het volgende te doen:

 • Hen nuttige inhoud sturen, zoals blogberichten of opgenomen trainingen
 • Tijdelijk aanbiedingen sturen waarmee ze een probleem kunnen oplossen
 • Ze uitnodigen om je te volgen op andere sociale platforms

Het warm houden van je e-mailleads heeft alles te maken met het op het juiste moment sturen van content die belangrijk is voor je doelgroep. Je wilt ze echter niet te vaak e-mailen, want dan loop je het risico dat ze zich uitschrijven of je e-mails als spam markeren. Als B2B online marketing bureau helpen we je bij het plannen van strategieën die je leads op de juiste manier koesteren en converteren naar klanten.

Op schaal kwaliteitscontent produceren

Door samen te werken met een B2B online marketing bureau kun je ook op grote schaal content maken. Content creatie en content marketing is een cruciale pijler in elke marketingstrategie. Content van hoge kwaliteit is namelijk hetgeen dat leads naar je website trekt en vertrouwen opbouwt bij je publiek. Hoe meer waardevolle content je produceert, hoe groter je kansen om levensvatbare leads aan te trekken die in klanten worden omgezet. Het produceren van content kan een tijdrovende klus zijn en als je het al druk hebt, zijn er misschien niet genoeg uren in een dag om de gewenste content te produceren. Als je echter met een B2B online marketing bureau werkt, kunt je content op grote schaal produceren zonder dat je meer werk op je hals hoeft te halen.

Regel nu vrijblijvend je eerste gesprek. Bel nu & maak een afspraak.

B2B online content marketing

Voorbeelden van de inhoud die je kunt maken met de hulp van een B2B online marketing bureau zijn:

 • Blog berichten
 • Berichten op sociale media
 • Video’s voor YouTube
 • Gratis bronnen voor het genereren van leads
 • Aanmaken en beheren van betaalde content

Zodra je begint met het produceren van inhoud, verwacht je publiek dat je in de toekomst dezelfde hoeveelheid inhoud zult produceren. Een belangrijke manier om op de hoogte te blijven van je planning voor het maken van inhoud, is om hulp van buitenaf te krijgen voor het maken ervan.

je online reputatie opbouwen

Werken met een B2B online marketing bureau helpt je ook om je online reputatie op te bouwen. We leven in een wereld waar er geen tekort is aan digitale inhoud. Elke persoon creëert elke dag 2,5 triljoen bytes aan gegevens. En dat aantal zal naar verwachting alleen maar toenemen naarmate de tijd verstrijkt.

Een cruciale manier om op te vallen in de hoeveelheid content, is door een ijzersterke online reputatie op te bouwen. Maar hoe doe je dat precies? Naast het bedenken van een content en SEO strategie, helpt een B2B online marketing bureau je ook met het bedenken van een strategie die je helpt je online reputatie op te bouwen via verschillende kanalen. Deze wegen zijn onder meer:

 • Tactieken om meer klantrecensies te krijgen
 • Testimonials verkrijgen en op je website plaatsen
 • Google Mijn Bedrijf-reviews maken en onderhouden
 • Beoordelingen beheren op sites zoals Yelp en Bing

Door gebruik te maken van deze strategieën zal je merk betrouwbaarder en bekender overkomen bij het publiek. Als mensen je bedrijf opzoeken en zien dat mensen er enthousiast over zijn, kunnen ze dat beschouwen als sociaal bewijs van de legitimiteit van je bedrijf. Als je hier nog niet je voordeel mee hebt gedaan, helpt een B2B online marketing bureau je om de strategie van begin tot eind in kaart te brengen.

Bespaart je tijd en geld

Een groot voordeel van werken met een B2B online marketing bureau is dat het je op de lange termijn kostbare tijd en geld bespaart. Als je niet de tijd en middelen hebt om een intern online marketingteam op de juiste manier op te zetten en het allemaal zelf probeert te runnen, loopt je het risico tijd en geld te verspillen.

Als je bijvoorbeeld zonder ervaring betaalde advertenties probeert weer te geven, kunt je de campagne verkeerd beheren en geld verspillen in plaats van geld te verdienen. Of je kunt uren besteden aan het maken van een blogpost waarvan je denkt dat deze goed is geoptimaliseerd voor SEO doeleinden, alleen om te ontdekken dat deze niet zo goed scoort als je dacht.

In plaats van simpelweg te denken dat je de juiste stappen zet met je online marketingstrategie, kunt je erop vertrouwen dat je de juiste stappen zet met de hulp van een B2B online marketing bureau. Door samen te werken met professionals die tijd en middelen kunnen besteden aan je marketingstrategie, bespaar je namelijk tijd, geld en kopzorgen.

Een groeistrategie plannen

Eén van de beste voordelen van het werken met een online marketing bureau is dat het je helpt bij het plannen van een duurzame groeistrategie voor je marketinginspanningen. Naarmate de tijd verstrijkt, kan je bedrijf veranderen en kan ook de behoeften van je publiek veranderen.

De manier waarop je doelgroep content consumeert en reageert op marketingmateriaal kan ook veranderen. Als je deze veranderingen niet bijhoudt, loopt je het risico achterop te raken in je marketinginspanningen en de verbinding met je publiek te verliezen.

Een B2B online marketing bureau zal met je samenwerken om je marketingdoelen vast te stellen en aan te passen naarmate je bedrijf zich ontwikkelt. Ze kunnen je ook helpen bij het plannen van je marketingdoelen van kwartaal tot kwartaal of van jaar tot jaar, afhankelijk van je voorkeur.

Je hoeft je groeimarketingstrategie niet zelf te plannen. In plaats daarvan kun je de hulp krijgen van online marketing professionals die zich inzetten om ervoor te zorgen dat je strategieën werken.

Kies Joet als B2B online marketing bureau

Uiteindelijk zal het werken met een B2B digitaal marketing bureau je helpen tijd te besparen en marketingstrategieën te implementeren die echt werken voor jou en je bedrijf. Laten we eerlijk zijn, je hebt al genoeg op je bord als je een bedrijf runt. Hoe meer diensten je kunt uitbesteden aan professionele bureaus, hoe meer tijd je zult hebben om je te concentreren op het uitbreiden van andere delen van je bedrijf.

De sleutel is om een online marketing bureau te vinden dat je belangen voor ogen heeft. Werk samen met Joet. Wij bieden alle diensten die je nodig hebt. Van content marketing tot website ontwerp en ontwikkeling.

Zie jezelf als bedrijfseigenaar die op zoek is naar de grootste ROI van je digitale marketinginspanningen. Werk samen met een B2B online marketing bureau dat de waarde van je bedrijf inziet en er alles aan zal doen om het te laten groeien.

Regel nu vrijblijvend je eerste gesprek. Bel nu & maak een afspraak.